Fotobehang – Wallpaper

Fotobehang - Wallpaper

Met een wallpaper kun je van een foto of tekst je eigen behang maken. Het leuke daarvan is dat je altijd een originele wand hebt. Je favoriete voetballer in je huiskamer of elke ochtend wakker worden op een subtropisch eiland? Het kan allemaal!

In samenwerking met Drukkerij LEUK maak ik de meest sensationele wanden. De skyline van Rotterdam in je kamer? Geen probleem! Een levensgroot bos op de muur? Dat regel ik!

Neem een kijkje op Shutterstock. Van elk van de twee miljoen afbeeldingen die je daar vindt, kan ik behang maken. Ook eigen foto’s zijn natuurlijk een uitstekende optie voor een unieke muur. Desgewenst ga ik voor je op pad om het perfecte plaatje te schieten. Luchtfoto’s met een Drone gemaakt behoren ook tot de mogelijkheden.

De print wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl/Airtex, waardoor de foto op de wand goed tot z’n recht komt. Airtex zorgt ervoor dat de print naadloos afgedrukt wordt, zo heeft u nooit meer naden in de afbeelding. Het materiaal is afneembaar en daardoor voor elke ruimte geschikt. 

Wand- of schilderklus?

Previous Portfolio Post

Inspiratie

Next Portfolio Post

Vinylbehang

Scroll to top