Wie is Kaat

Wie is Kaat

De specialist in complete wandafwerking en schilderwerken.

Mijn naam is Karin Blokland en in 2014 ben ik gestart met KAAT behang enzo. In al die jaren heb ik al heel wat kamers en huizen van binnen gezien en mijn doel is altijd om van iedere kamer of muur iets moois te maken. Of het nu één muurtje in een babykamer is of alle wanden van een compleet huis. Elke klus is een nieuwe uitdaging en ik doe dit werk dan ook nog steeds met veel plezier.

Behang kun je overal kopen, maar wie plakt het erop? Dat kom ik graag voor je doen! In de loop van de tijd ben ik me gaan specialiseren in complete wandafwerkingen. Niet alleen een behangetje plakken, maar ook het aanbrengen van glasvlies of glasweefsel, het sauzen – inclusief afplakken – kitten, desgewenst naden afsmeren, maar ook totale fotowanden of wallpapers. Foto’s worden op hoogwaardige kwaliteit vinyl gedrukt en zijn echte blikvangers in je huis of op kantoor.

Door allround wandafwerking aan te bieden, vindt je bij mij alles onder één dak. Ook het schilderen van houtwerk behoort tot de mogelijkheden;
van de buitenboel tot alleen een deur. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een kantoorpand met te veel ramen? Ik kom je adviseren en desgewenst ramen voorzien van glasfolie – gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Daarin een logo verwerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Wand- of schilderklus?

Scroll to top