Wie is Kaat

Wie is Kaat

De specialist in complete wandafwerking en schilderwerken.

Mijn naam is Karin Blokland en in 2014 ben ik gestart met KAAT behang enzo. In al die jaren heb ik al heel wat kamers en huizen van binnen gezien en mijn doel is altijd om van iedere kamer of muur iets moois te maken. Of het nu één muurtje in een babykamer is of alle wanden van een compleet huis. Elke klus is een nieuwe uitdaging en ik doe dit werk dan ook nog steeds met veel plezier. Naast fysiek op de werkvloer staan, zorg ik dat achter de schermen alles draait! Hierbij kan je denken aan offertes, administratie, klantcontact, etc… 

Mijn twee teamleden: 
Martine, een echte vrouw in de bouw en specialist in het behang van het hoog-segment. Denk hierbij aan Arte, Elitis en Casamance. Deze behangsoorten verdienen een andere soort aandacht en worden zeer zorgvuldig door Martine op uw wand geplakt! 

Melissa, de alleskunner! Of het nu gaat om schilderwerken, het plakken van behang of een airtex wand, Melissa staat altijd haar mannetje.

Behang kun je overal kopen, maar wie plakt het erop? Dat komen ik en mijn team graag voor je doen! In de loop van de tijd ben ik mij gaan specialiseren in complete wandafwerkingen. Niet alleen een behangetje plakken, maar ook het aanbrengen van renovlies of glasweefsel, het sauzen – inclusief afplakken – kitten, desgewenst naden afsmeren, maar ook totale fotowanden of wallpapers. Foto’s worden op hoogwaardige kwaliteit vinyl gedrukt en zijn echte blikvangers in je huis of op kantoor.

Door allround wandafwerking aan te bieden, vind je bij mij alles onder één dak. Ook het schilderen van houtwerk behoort tot de mogelijkheden;
Van de buitenboel tot alleen een deur. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een kantoorpand met te veel ramen? Ik kom je adviseren en desgewenst ramen voorzien van glasfolie – gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Daarin een logo verwerken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ook hebben wij plaats voor leerlingen of stagiaires. Kaat behangenzo is een Erkend Leerbedrijf.

Wand- of schilderklus?

Scroll to top