Particulier

Behang kun je natuurlijk overal kopen, maar wie plakt het erop?

Stel, je loopt in de bouwmarkt of  bent inspiratie aan het opdoen op internet voor een nieuwe wand, een nieuw interieur, een metamorfose. Behang is daar uitermate geschikt voor. Het is relatief goedkoop en creëert in een handomdraai een nieuwe ‘look’.

Behang kun je natuurlijk overal kopen, maar wie plakt het erop? Dan ben ik de aangewezen persoon om je daarbij te helpen. Jij zorgt voor het behang en ik zorg voor de rest, samen met mijn team. Ik kan advies geven, met je meedenken, simpelweg alleen het behang plakken of de hele klus uit handen nemen.

Waar koop je het behang? De meeste bouwmarkten verkopen prima kwalitatief behang. Ook kun je terecht bij de behang speciaal zaken. Ik kan u een aantal winkels van harte aanbevelen. Door de nauwe samenwerkingen met verschillende winkels, kan ik als u dat wenst het behang voor u bestellen.

TIP!
Check ook onderstaande ‘voor’ en ‘na’ foto’s. Om het resultaat/ de volledige foto te bekijken schuif je met de pijltjes in de roze cirkel van links naar rechts 😉

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Wand- of schilderklus?

Previous Portfolio Post

Zakelijk

Next Portfolio Post

Nieuwbouw

Scroll to top