Particulier

Behang kun je natuurlijk overal kopen, maar wie plakt het erop?

Stel, je loopt in de bouwmarkt of  bent inspiratie aan het opdoen op internet voor een nieuwe wand, een nieuw interieur, een metamorfose. Behang is daar uitermate geschikt voor. Het is relatief goedkoop en creëert in een handomdraai een nieuwe ‘look’.

Behang kun je natuurlijk overal kopen, maar wie plakt het erop? Dan ben ik de aangewezen persoon om je daarbij te helpen. Jij zorgt voor het behang en ik zorg voor de rest. Ik kan advies geven, met je meedenken, simpelweg alleen het behang plakken of  de hele klus uit handen nemen.

Inspiratie opdoen?
Kwantum: deze woonwinkel heeft een aparte behangafdeling. Ze bieden prima kwaliteit behang voor een leuke prijs (vanaf €15,- per rol).
– Bouwmarkten Praxis / Gamma / Karwei (www.karwei.nl) bieden een groot aanbod van behang met een leuke print tot rollen glasvliesbehang (tip: vergeet niet
verf in een fris kleurtje te laten mengen!)
– Op behangwereld.nl helpen ze je graag een stapje verder met het vinden van de juiste prints en motieven.
– Kijk ook eens op kleurmijninterieur.nl
– Luxe behang met prachtige prints in luxe uitvoeringen (zoals leer of linnen) in het hogere segment, vindt je bijvoorbeeld op demooistemuren.nl.

TIP!
Check ook onderstaande ‘voor’ en ‘na’ foto’s. Om het resultaat/ de volledige foto te bekijken schuif je met de pijltjes in de roze cirkel van links naar rechts 😉

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Wand- of schilderklus?

Previous Portfolio Post

Zakelijk

Next Portfolio Post

Nieuwbouw

Scroll to top